International Jeugdtoernooi


Français  Deutsch  Deutsch  български  српски  Hrvatski  Dansk  Svenska  Türk  Suomi  Norsk  Italiano  English  English  русский  日本語  Polski  Slovenski  český  Român

Jeugdteam_Coach_JanMidavaine.jpg Een succesvol "De Halter-Jeugdteam" o.l.v. Coach Jan Midavaine
Staand v.l.n.r.: Heinz Kruiper; John Midavaine; Bennie Cirkel; Job Mantel;
Karel van Tessel; Jan Cirkel; Trainer/Coach: Jan Midavaine.
Knielend: Gerard Rovers; Bennie van de Bilt; Alex van de Bilt;
Cees Cirkel; Karel Kruiper; N.N.

Het mag duidelijk zijn dat De Halter meerdere uitstekende Jeugd-Trainer/Coaches heeft voortgebracht. Een exponent daarvan was ongetwijfeld Jan Midavaine. Men kan zelfs zeggen dat er nauwelijks sprake was van overlapping in dit Jeugdtranerswereldje, maar eerder van een grondige samenwerking, gericht op een verder succesvol uitbreiden van de jeugafdeling van De Halter, niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief. Jan Midavaine heeft hieraan dan ook meer dan zijn steentje bijgedragen!

Veilinghal Paastournooi Internationaal Jeugd-Paastournooi De Halter
Overzicht van Sporthal De Veiling met de vijf worstelmatten

Wie heden ten dage kijkt naar de enorme vlucht welke het grote Internationale Jeugd-Paastournooi heeft genomen, met vaak over de 500 jeugdige deelnemers, zal zich nauwelijks kunnen voorstellen dat de gebroeders Frans en Gerard Ram dit ruim 35 jaar geleden zijn gestart als een internationaal gebeuren tussen 8 clubs uit binnen- en buitenland met Individuele en Teamklassering. Gaandeweg is het tournooi uitgegroeid tot een van de grootste Europese Kampioenschappen van de laatste jaren! Dat daar niet alleen een grote sporthal, maar ook tenminste vijf matten voor nodig zijn mag blijken uit bovenstaande foto.

Veilinghal Paastournooi Internationaal Jeugd-Paastournooi De Halter
Overzicht van Sporthal de Veiling met de opgestelde deelnemers uit vele landen.

Men kan gerust zeggen dat dit indrukwekkende internationale evenement de vereniging De Halter veel prestige heeft opgeleverd! Een hal, gevuld met enkele honderden jeugdige worstelaars, moet elke Halterfan toch wel met de nodige trots vervullen! Helaas is de prachtige veilinghal inmiddels verleden tijd, doordat hij plaats moest maken voor nieuwbouw in het kader van het bestemmingsplan voor die omgeving. Het tournooi vindt nu plaats in een andere sporthal.

🠕